Kontakta oss 031 - 51 57 77

AL fyller 10 år – Kampanjer

IMG_0251

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Time flies, är ett slitet uttryck – men Det stämmer definitivt i vår historia för Adventure Lovers

Adventure Lovers startade i liten skala med resor till Nepal 2008. Ett land jag alltid kommer att älska, det har med åren blivit mitt andra hem i världen. Det kändes efter ett tag rätt och roligt att få utöka säsongerna och resorna började även hitta nya destinationer. 2011 hade vi en svensk på Everest som första svenska arrangör, det känns fortfarande stort när jag tänker på detta.

För några år sedan var vi mogna att erbjuda 7 Summits som är en rejäl utmaning för de allra flesta, både ekonomiskt och fysiskt.

Vi utökade verksamheten med Upplevelseresor då jag från start trott hårt på att göra en upplevelseresa istället för solresa då och då utvecklar oss och kan ge så mycket mer än ”endast” ett poolhäng. Här var en mer avslappnad resa vårt syfte, t ex en lättare trek i Alperna eller en cykelresa i vindistriktet Toscana .

Nu har resejättarna fattat det också och går hårt in för mjukare upplevelser. Då kändes det rätt att gå tillbaka till att fortsätta att endast utveckla vår nisch som är alpina klättringar, lite tuffare vandringar samt MTB för de som har mer förkunskaper inom MTB-cykling.

Jag jobbar även hårt på att sjösätta en större sak. Vi får se om det kan hända under 2019.

Ett stort och rungande tack till er alla som har rest med oss, handlat utrustning av oss, jobbat med oss på olika sätt och självklart alla våra duktiga guider. Utan er alla så hade den här resan inte blivit något vidare.

Nu ser jag fram emot de kommande 10 åren så får vi se hur resan ska se ut under vägen.

Vi ses på ett äventyr!


Nu är det dock fest och kalas för 10-års jubileum och det ska vi fira med 20% i vår e-shop f o m 31 aug – 9 sept. Shopen (erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter)

Vi erbjuder också följande rabatterade priser för bokning av resor under 2019. Gäller 31 aug – 16 sept (erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter)