Kontakta oss 031 - 51 57 77

Mountainbike på fantastiska ställen med Adventurelovers.se

MTB

Att cykla mountainbike med oss

Mountainbike är nytt sen 2015 från Adventure Lovers. Vårt tänk går i samma bana som med våra klättringar. Vi har höga ambitioner och vårt säkerhetstänkande är högt. Det gör att vi ställer höga krav på guidernas erfarenhet och skicklighet. Vi har letat i lugn och ro under några år och har fastnat för en samarbetspartner i Frankrike. Att de har sin bas i hjärtat av Alperna, vid Mont Blanc och Chamonix är kanske inte särskilt konstigt. Vill du ha de bästa så letar du helt enkelt där du har de mest spektakulära äventyren.

Guiderna

Våra guider är professionella, hängivna cyklister som kan sina områden utan och innan. Du kommer inte bara att få en semester på mountainbike. Du kommer att få fantastiska ledare som ser till att varje detalj är den bästa, lära dig tekniker och tips för att din utvecklingskurva som cyklist ska ha ökat ordentligt när du är hemma igen. Då guiderna mer eller mindre dagligen är i bergen får du inte bara cyklister vid din sida, du får bergsguider som har full koll på hur du vistas i bergen. Detta är särskilt viktigt med tanke på säkerhet och förhindrande av höghöjdssjuka.

Filosofin på våra turer

Tanken med våra turer är att du ska få ditt livs resa. Köra mountainbike på ett sett du inte har upplevt tidigare. Du kommer att märka hur guiderna har förberett varje dag in till perfektion. De kan sina Alper bak- och framlänges och du kommer att få ta del av detta varje dag. Du kanske är en erfaren och berest cyklist och har säkert hört talas om ställen i Frankrike som, Morzine, Les Gets eller Portes de Soleil. Vi vill erbjuda ett alternativ som är bättre och dessutom kommer du bort från massorna av mountainbike-åkare. Vad sägs om klassiska Tour du Mont Blanc eller Haute Route, de mest klassiska vandringarna i hela Europa. Nu kör du dem på mountainbike och kommer att uppleva dem som bland de bästa rutterna i världen.

Välkommen till din livs resa på mountainbike med oss!