Kontakta oss 031 - 51 57 77

Boka de bästa vandringarna i Himalaya på Adventurelovers.se

Moonlight strikes Annapurna

Annapurna

Annapurna Base Camp

En av de bästa alpinvandringarna du kan göra går till Annapurna Base Camp och Bergsgudarnas Sal.

Antal dagar: 17
Pris från: 25 990 kr
Mer information

Annapurna Circuit

Det här är en klassiker och tillräknas de vandringar som ligger i topp runt om i världen i popularitet.

Antal dagar: 21
Pris från: 32 290 kr
Mer information
Everest Circuit

Everest Circuit (EBC via vackra Gokyosjöarna)

Vandringen har fördelen av att gå i en cirkel med en rad spektakulära sevärdheter som Cho La-passet, Gokyosjöarna och självklart Mount Everest Base Camp.

Antal dagar: 20
Pris från: 30 490 kr
Mer information
Manaslu Circuit

Manaslu Circuit Trek

Du kommer att få uppleva 8000-meters berg, gamla buddisttempel och en fantastisk fauna och flora.

Antal dagar: 24
Pris från: 45 590 kr
Mer information

Mount Everest Base Camp Trek

En av världens mest berömda vandringar, vandringen som går i Sir Edmund Hillarys fotspår från expeditionen 1953 mot världens högsta berg, en klassiker som måste besökas.

Antal dagar: 18
Pris från: 27 890 kr
Mer information

Varför vandra i Himalaya

Av många erfarna resenärer tillhör en vandring i Himalaya bland det bästa och vackraste du kan göra. Det är en första väldigt god och inspirerande anledning att välja en resa just hit.

Vi är många duktiga och erfarna vandrare i Skandinavien som alltmer har börjat höja ögonen utanför Sveriges och Norges gränser för att hitta nya utmaningar i form av vandringar runt om i världen. ett resmål som blir alltmer vanligt är att göra en vandringresa i Nepal.

Denna otroliga bergskedja som de flesta av oss har någon slags relation till. Väljer du en resa hit, så kommer du inte bara att upptäcka vandringsleder av hög klass, du kommer också att få uppleva ett mångkulturellt land med Hinduer och Buddhister som hjälper dig att göra din resa ännu mer unik på många sätt. Du landar i den myllrande och pulserande staden Katmandu där du kommer att stifta bekantskap med en helt annan religion, seder och bruk och exotiska maträtter.

Vi vandrar förutom Nepal även i Bhutan och vi kan arrangera resor till Tibet om du föredrar en vandring där.

Hittar du inte din drömvandring bland vårt breda utbud så ge inte upp, låt oss veta var du vill vandra och hur länge så finns det en väldigt stor chans för dig att kunna skräddarsy just din drömresa tillsammans med oss.

Tidigare erfarenhet

För att du ska kunna njuta av din resa till Nepal så är det viktigt att hitta rätt resa till dig. En del vandringar kräver tidigare erfarenhet av vandring. Det kan vara svårigheten på stigen tillsammans med många tältnätter och en mer avskiljs vandring från de stora lederna som bland annat avgör detta.

Det finns dock många av våra vandringar där man klarar sig utmärkt som vandrare för första gången om man kommer med en god fysik och i övrigt bra hälsa. Att få se historiska Everest Base Camp är fullt möjligt för de flesta som har tränat en del hemma men saknar tidigare erfarenheter vad gäller vandring.

Vi erbjuder vandringar till följande platser i Himalaya:

Annapurna Base Camp

Annapurna Circuit

Everest Circuit via Gokyosjöarna

Manaslu Circuit

Mount Everest Base Camp Trek

Upper Dolpa

Så hitta ett mål för vad som passar dig, det behöver inte vara fel att sikta lite högre än vad du först hade tänkt dig. Vi hjälper dig med träningstips, utrustning och mycket annat för att du ska kunna få ut allt av en resa till detta fantastiska område.