Kontakta oss 031 - 51 57 77

Vandring i Sydamerika - Adventure Lovers

Vandra Huayhuash Circuit

Huayhuash Circuit Trek

Huayhuash kallas av många erfarna vandrare som en av världens vackraste. En enastående rutt i vackra Peru där du kommer att få uppleva en miljö som du inte hittar på många ställen. Snöklädda toppar, alpackas, kondorer och höga pass som ska passeras är några av upplevelserna på denna resa.

Antal dagar: 18
Pris från: 41 990 kr
Mer information

 

Vandring i Sydamerika

Sydamerikanska Anderna sträcker sig hela vägen från Venezuela ner till Patagonia. Du hittar en otrolig mångfald i Sydamerika från bland de högsta bergen i världen till sköna vita stränder i karibisk anda. Sydamerika har en del länder som länge har haft ett dåligt rykte bland oss svenskar. Saker förändras och även om det fortfarande kan hända saker så är det inte alls som det var på 80- och 90-talet. Med handen på hjärtat, vi lever väl knappast i en perfekt värld i Europa eller. Ta chansen att upptäck länder som är fulla av glada och vänliga människor som verkligen vill att du ska få uppleva det bästa.

Peru är till exempel något slags mini-Himalaya det vill säga helt underbart och vi har länge slagit ett slag för Perus mångfald. De har magnifika Machu Picchu, men också så mycket mer. Kolla in vår äventyrsresa till Peru där du får chansen att prova på det mesta under samma resa. Den är helt skräddarsydd och du hittar inte den någon annanstans. Du hittar vandringen runt Huayhuash, som är utnämnd till en av världens främsta. Klassiska Santa Cruz i Cordillera Blanca.

Inom kort kommer vi att utöka vårt program med fler vandringar i denna otroligt vackra del av världen.