Kontakta oss 031 - 51 57 77

Boka din vandringsresa med Adventurelovers.se

Vandra Annapurna BC

Att vandra med oss

Adventure Lovers har en rad olika vandringar att välja på.

Att vandra har sedan lång tid tillbaka legat nära svenskarnas hjärta. Många av oss har provat eller kanske regelbundet gjort en resa till våra vackra fjäll och härifrån har nyfiken och en önskan om att göra en resa någon annanstans dykt upp.

På denna webbsida hittar du vandringar som är lite längre bort och även lite längre rent tidsmässigt. Vi har sedan start av företaget arrangerat resor till Nepal och Bhutan för vandringar i den fantastiska Himalayakedjan. Dessa vandringar är utsedda av en del författare av vandringsböcker och tidskrifter till att tillhöra toppskiktet av vandringar runt om i världen. Det är upp till var och en av tycka vad man vill om detta. Det finns så mycket roligt och spännande att välja på, men ett besök någon gång i livet bort till denna del av världen är definitivt inte en bortkastad resa.

Svårighetsgrad och tidigare erfarenhet

Det är viktigt att inte ta sig vatten över huvudet när man väljer en vandringsresa. Har du vandrat tidigare och letar efter en större, högre eller kanske också även längre utmaning så finns det i vårt utbud en del riktigt spännande resor. För en av dem blev vi utnämnda till ”Årets Äventyrsresa 2013”. Det finns också flera resor till exempel Nepal där du inte behöver någon tidigare erfarenhet av vandring. Det är dock av stor vikt att du har en god grundfysik innan du avreser från Sverige. Detta kommer att göra din resa så mycket roligare för både dig och dina medresenärer.

Vår systersajt Upplevelseresor.se har lättare vandringar i Europa för dig som tycker om närheten till Sverige, färre dagar uppbokade och garanterat en massa spännande aktiviteter under vandringen som till exempel, fantastiska vyer, storslagna sevärdheter från historien, vinprovningar, matlagning, multisport med mera.

Träning inför resan

Vi tycker det är roligt att få bjuda våra kunder på träningsråd och tips hur du kommer i form på bästa sätt inför din utvalda resa. Med stor erfarenhet så ser vi till att du får de bästa tipsen av oss som passar bäst på just din kommande resa med oss.

Utrustning

Vad ska jag ha med mig på resan. Har du tänkt den tanken någon gång? Hur mycket utrustning ska jag köpa, komplettera befintlig utrustning och så vidare. Allt snurrar och plånboken ser ut att bli lidande. Lugn, vi tipsar om goda möjligheter att både hålla i pengarna och inte packa i onödan.

Hör av dig redan idag för en genomgång på vad som skulle kunna passa som din nästa äventyrsresa!

Välkommen på din vandring med Adventure Lovers!