Kontakta oss 031 - 51 57 77

Datum för våra populära glaciärkurser 2020

Unknown-1

                                                             NU ÄR DATUMEN KLARA FÖR 2020 OCH GLACIÄRKURSER

Våra populära glaciärkurser uppe på de stora norska glaciärerna fortsätter såklart även 2020. Se till att komma till bergen med rätt kunskap och var förberedd på situationer som snabbt kan uppstå uppe på bergen. Oavsett om du klättrar med en bergsguide eller kör själv så måste du ha rätt kunskap för att klara dig i olika situationer.

Vi har under åren utbildat hundratals med glada alpinister. Se till att du är en av dem sommaren 2020. Utbildningen gör dig redo för att tex hänga med oss på Elbrus där vi vill att du kommer med tidigare erfarenhet av isyxa och stegjärn och vi ser såklart helst att du kommer med en glaciärkurs i ryggen.

Vi har fått många fina budskap från både våra kunder på olika berg där andra guider och klättrare har uppmärksammat hur väl förberedda våra kunder är när de är uppe på glaciären.

Boka in din plats redan idag så du inte missar tillfället:

3- eller 5-dagar 2020:

5 juni

12 juni

19 juni

Läs om glaciärkursen

För dig som önskar en fortsättning och fördjupning av glaciärkursen så missa inte våra alpinkurser i samma område. Dessa kommer göra dig till ytterligare en säkrare och mer erfaren alpinklättrare.

Läs om alpinkursen