Kontakta oss 031 - 51 57 77

Fototävling 2013

P1010270

 

Fototävling 2013                                   

 

Det har aldrig varit lättare att ha med sig en kamera var vi än är med hjälp av vår teknikvärld. Hur många äger inte en smartphone där det för det mesta finns en utmärkt kamera och du omedelbart efter att fotot är taget kan dela fotot med dina vänner, bloggar, facebook osv.

 

Vi vill gärna se mer av våra kunders foton som ni tar när ni är ute och reser med oss. Vi tänkte därför starta en fototävling 2013 och vänder oss till er som reser med oss under året. För att ni ska slippa vänta till årets slut så delar vi upp året på två tävlingar. Den första tävlingen sträcker sig från 1 jan – 30 juni och den andra då från 1 juli till 31 december.

 

Vi vill ha ditt äventyrsfoto från din resa med oss och vad du anser vara ett bra äventyrsfoto lämnar vi helt till dig som fotograf. Vi har ett helt öppet sinne vad gäller motiv, så känn inte att det måste vara du som hänger vertikalt längs med en isvägg eller din bäste kompis jagandes av en Afrikansk elefant på savannen. Det finns många former av vacker fotokonst och många gånger tar vi det där magiska fotot utan att knappt veta om hur bra det faktiskt blev.

 

Första pris för bästa bild tagen är ett presentkort på Addnature värt 750 kronor. Tävlingen kör vi som sagt 2 gånger under året.

 

Skicka din bild till info@adventurelovers.se. Skriv gärna ”fototävlingen” i rubriken och se till att skriva med namn och var bilden är tagen. Vi meddelar vinnaren via det mail du använde när du skickade in fotot.

 

Vinnaren meddelas några dagar efter respektive tävling är avslutat. I juryn sitter bland annat en heltidsfotograf.

 

Lycka till!