Kontakta oss 031 - 51 57 77

HJÄLP NEPAL! VI HJÄLPER BYN LANGTANG.

11136748_10153290743532813_7188594690864551258_n

Katmandu

Langtang_landslide_map-1024x785

Bilder från Langtang innan och efter jordbävningen

Hjälp till att återuppbygga Langtang

Som alla vet har Nepal drabbats av en fruktansvärd jordbävning som har slagit ut vissa delar av landet fullständigt och skadat andra delar avsevärt.

Vår samarbetspartner Peaks of Nepal och Adventure Lovers har valt ut byn Langtang som är en av de områden/byar som drabbats hårdast av katastrofen i Nepal.

Jordbävningen satte igång en enorm lavin som begravde hela byn som nu är utplånad. Din hjälp behövs för nödhjälp till folket. För de pengar vi samlar ihop så kan det köpas in mat och vatten, filtar, presenningar mm mm.
Efter att vi har kunnat leverera dessa nödvändiga saker så kommer långsamt skövlingen av rasmassorna och senare återuppbyggnaden av byn att ske.

För att inte dina pengar ska gå till höga bankavgifter som en utlandsbetalning skapar, väljer vi att samla in pengar på Adventure Lovers företags-bankgiro utan någon extra kostnad för de som vill skänka en peng.

Vi skickar sen ner hela summan till Peaks of Nepal i en klumpsumma och Jangbu (Managing Director Peaks of Nepal) kan distribuera summan vidare till återuppbyggnaden av Langtang.

Adventure Lovers hoppas verkligen på ditt bidrag litet som stort. Ett annat sätt att hjälpa det Nepalesiska folket är så klart också att fortsätta resa till Nepal i framtiden. Det finns definitivt delar som ska undvikas ett par månader framöver, men landet behöver oss alla.

Om en vecka redovisar vi hur mycket pengar vi fått ihop som skickas ner till Nepal.

Ett stort tack i förskott. Din hjälp betyder väldigt mycket!

Hjälpen går till: Återuppbyggnaden av byn Langtang

Bankgiro: 301-9676 (Adventure Lovers)

Märk din betalning: NEPAL