Kontakta oss 031 - 51 57 77

Klättring i Afrika - Adventure Lovers

Kilimanjaro toppbild

Kilimanjaro/Mount Kenya – Vandringar & expeditioner i Afrika

En resa till denna fantastiska kontinent bör kombineras med andra resmål än själva berget som är huvudattraktionen på dessa resor. Vi erbjuder resor till Afrikas högsta punkt, Kilimanjaro som också är världens högsta fristående berg. I detta fall ska ordet klättringsexpedition omarbetas till vandring då det är vandring på hög höjd det handlar om.

Vi kan erbjuda en rad olika leder upp till Kilimanjaros topp, allt för att tillfredsställa dina behov som kund. Vi erbjuder även resor till Afrikas näst högsta berg, Mount Kenya. Här kan även du som suktar efter mer klättringsinriktad bestigning få ditt lyste mättat på en del av lederna. Mount Kenya har självklart även klassiska vandringsleder upp för berget för dig som tycker att vandring är att föredra framför klättring.

När du är i Afrika för att vandra eller klättra upp till någon av dessa magnifika toppar, så ska du självklart kombinera det med några dagars safari. Var du vill tillbringa din safari med oss väljer du själv.

Många väljer att avsluta sin Afrikaresa med skön avkoppling i det turkosa vattnet på Zanzibar. Checka in på hotell efter dina strapatser i vildmarkens spännande värld och njut av kall öl, ny-grillad fisk, vita stränder och härliga varma bad i det turkosfärgade havet.

Vi erbjuder vandringar och klättringar på:

Mount Kilimanjaro:

Machame

Rongai

Mount Kenya:

Mount Kenya

 

Vi erbjuder Safariresor till:

Safari (Tanzania)

Safari (Kenya)

Safari (Rwanda & Uganda, bergsgorillor)

Serengeti, Ngorongoro och Masai Mara. Har du övriga önskemål så låt oss veta om vi kan hjälpa dig att infria dem.

 

Sol och Bad:

Zanzibar (Tanzania)

Diani Beach (Kenya)

Funzi Island (Kenya)