Kontakta oss 031 - 51 57 77

Många stora resemässor i mars. Vi är där!

mässdax ny

Mars är lika med stora resemässor runt om i världen och det är spännande att både jobba som utställare, föreläsare men också mingla med folk och nätverka. Adventure Lovers kommer inte att ställa ut med monter i år, utan i stället resa runt på de olika mässorna för att träffa samarbetspartners, kunder och leta ny inspiration.

Vi startar hårt första vecka i mars där vi befinner oss på världens största resemässa ITB Berlin den 4 mars. Mässan pågår mellan 4-8 mars.

Efter ett snabbt stopp i Göteborg, så ser det ut som jag hinner upp till Stockholm den 8 mars som är sista dagen på Vildmarksmässan som är mellan 6-8 mars.

Lugnt i två veckor sen är det dags för Nordic Outdoor i Göteborg 20-22 mars som i år slår ihop sina påsar med TUR-mässan.

Vi hade gärna åkt till Finlands största Outdoor-mässa också, men det krockar med både Berlin och Stockholm så vi sparar den till en annan gång.

Är du på plats i Berlin eller kanske funderar att gå på Vildmarksmässan eller Nordic Outdoor och vill ses för att snacka resor, fila på ett äventyr eller bara ta en kaffe och softa så tveka inte på att höra av dig.

info@adventurelovers.se eller 0709-707541

Vi ses väl för ny inspiration!