Kontakta oss 031 - 51 57 77

Träningsknepen som tar dig till toppen!

hill-training

Ett bra och seriöst träningsprogram

Efter vår långa sköna sommar så börjar hösten krypa närmare och säkert lite mer vardag för många av oss. Semestern har varit välbehövlig liksom vilan från både jobb och kanske även träningen eller i alla fall en lägre dos av träning.

Vi har satt ihop ett program som vi brukar köra inför våra alpinklättringar. Längden på programmet är utformat till 6 månader vilket är ett bra schema för ett berg runt 4500-6500 meter, beroende på teknisk svårighet självklart. Detta program ändrar du som du vill i längd beroende på vad ditt slutmål är. Träningsprogrammet är anpassat till alpinklättring, men funkar alldeles utmärkt som förberedelse till ett långlopp för löpning eller cykel. Du lägger bara in mer av den disciplin du ska utöva i programmet. Det går naturligtvis med stor fördel att köra programmet om du behöver en motivationshöjare inför hösten och vintern, ibland är det lättare att sätta upp ett träningsprogram på väggen och ha klart för sig vad du ska köra från dag till dag under veckan och hur många dagar du väljer att avvara till din träning.

Du som är prenumerant till oss hittar träningsprogrammet i ditt mail måndagen den 9 september. Är du fortfarande inte prenumerant till vårt nyhetsbrev där du också får andra erbjudanden, rabatter och tips så är det hög tid att gå med.

Anmäl dig denna veckan för att inte missa programmet som kommer måndagen den 9 september.

Klicka på länken för vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet

Lycka till med träningen önskar vi på Adventure Lovers