Kontakta oss 031 - 51 57 77

Vandring i Afrika - Adventure Lovers

Kilimanjaro topp

Kilimanjaro/Mount Kenya – Vandringar & bergsklättringar i Afrika

En resa till denna fantastiska kontinent bör kombineras med andra resmål än själva berget som för många är huvudattraktionen på dessa resor. Vi erbjuder resor till Afrikas högsta punkt, Kilimanjaro som också är världens högsta fristående berg. I detta fall ska ordet bergsklättring omarbetas till vandring då det är vandring på hög höjd det handlar om.

Vi erbjuder två olika leder upp till Kilimanjaros topp, för att tillfredsställa dina behov som kund. Är du intresserad av en led som du inte hittar på webbsidan så hör gärna av dig då våra vandringsguider är väl förtrogna med samtliga leder upp till toppen av Kilimanajro. Vi erbjuder även resor till Afrikas näst högsta berg, Mount Kenya. Här kan även du som suktar efter mer klättringsinriktad bestigning få ditt lyste mättat på en del av lederna. Mount Kenya har självklart även klassiska vandringsleder upp för berget för dig som tycker att vandring är att föredra framför bergsklättring.

När du är i Afrika för att vandra eller klättra upp till någon av dessa magnifika toppar, så ska du självklart kombinera det med några dagars safari tycker vi. Var du vill tillbringa din safari med oss väljer du själv och vi hjälper mer än gärna till med tips och råd för att ge dig en så bra upplevelseresa som möjligt.

Många väljer att avsluta sin Afrikaresa med skön avkoppling i det turkosa vattnet på Zanzibar eller kanske någon annan närliggande ö. Checka in på ett av våra fina hotell efter dina strapatser i vildmarkens spännande värld och njut av kall öl, nygrillad fisk, vita stränder och härliga varma bad i det turkosfärgade havet. Här bjuds också mängder med vattenaktiviteter, som till exempel, segling, dykning, snorkling, vattenskoter, djuphavsfiske.

 

Vi erbjuder vandringar och klättringar på:

Mount Kilimanjaro:

Machame

Rongai

Mount Kenya:

Mount Kenya

 

Vi erbjuder Safariresor till:

Safari i Tanzania Serengeti och Ngorongoro

Safari Kenya. Masai Mara och Lake Nakuru

 

Har du övriga önskemål så låt oss veta om vi kan hjälpa dig att infria dem.

 

Sol och bad:

Zanzibar (Tanzania)

Diani Beach (Kenya)

Funzi Island (Kenya)